Jirike dam ti pravdu len ciastocne...ano cigani zo slovenska ci ciech su taki...ale chces mi povedat,ze vsetci cudzinci su taki?a preco tam zamestnavatelia tak mizerne platia,ze aj ty a dalsi odisli ste z anglicka...to nam objasni
Ano je tam pretlak cizincu a zamestnavatele plati malo jako tady... NICMENE ! To nema nic spolecneho s clankem od Rudy.
Ta povest je opravdu zpusobena timto zpusobem a opravdu verim ze vic jak polovina lidi se slovenskym pasem tohle dela.
(Pisu pasem, protoze si nejsem jist jsou-li to Slovaci
)
Na Slovensku pred mnoha lety zprisnily davky a tak se presunuli.
Drive zaprahli kone pred maringotky a jeli plundrovat jinam...
Dnes je to EasyJet...
Proc jsme odesli mi dva je jasne uz sem to vysvetloval...
Vydelal sem sice o neco vic nez v ČR ale pritelkyne pracovala jen pul doby a (3mes ze 6) a nebyli jsme tam stastny...
Na pronajem domku, naklady a deti a vse to stacilo...
Ale to chovani lidi k sobe navzajem... Spina, hnus, bordel vsude kam se podivas... Samozrejme v turisticky atraktivnich mistech je cisto. Pakos ktery na cervene na semaforu prede mnou z auta vyhodi odpadky z McDonaldu na silnici a vysype popelnik...
Odpadky v predzahradkach. Hluk lidi z vychodu, oni se nebavi normalne, rvou po sobe...
Nebyli jsme tam stastny, otresna zkusenost nejdrive s jednim z techto bilych ciganu ktery z nas vytahl penize a pak kluk z Moravy pres ktereho jsem delal a drbal me z penez...
IQ houpaciho kone, remeslnik mizernej, v jedne smsce i pet hrubek... Ale mel dobrou praci
Postupne jsem zjistil ze odrbal nekolik desitek lidi... Me pres 2000£ za 3mesice, nasledujici 3 jsem delal pro Turka a ten me platil do Feniku jak jsme se dohodli... Na zivot pro nas NE. Ale poznali jsme spoustu lidi kteri tam ziji trvale a jsou spokojeny