Zdravím všechny. Již dlouhou dobu (konkrétně od doby, co jsem otěhotněla) sním o další cestě mimo ČR. Žila jsem několik let v DE, pak pár měsíců v Kanadě a během roku jsem byla schopná navštívit 10 zemí Evropy... Miluji ten pocit, kdy se člověk v nové zemi rozkoukává, zjišťuje, jak co chodí...
Nyní jsem ale hlavně máma. Dcera s námi hodně cestuje, na přesuny je zvyklá

.
Můj přítel v zahraničí nežil a já bych si moc přála, aby ten pocit také zažil a hlavně zjistil, že se dá žít i jinde (nyní je 8 let v jedné práci... a změny moc nevyhledává). Téma NZ jsme poprvé otevřeli před rokem, to to ale vyšumnělo do ticha a nyní jsme téma obnovili - k mé velké radosti! Ta myšlenka mě posedla a ráda bych odjela již na podzim.
Má někdo podobnou zkušenost? Na co si dát pozor? Mně bude 30, příteli je 40 a dveři rok a půl. Přítel tedy WH již nedostane. Představu mám takovu, že budeme chvíli cestovat (v dodávce). Já mohu pracovat odkudkoli, stačí mi pc. Přítel v podstatě také, navíc je manuálně moc šikovný a věřím, že se ani jeden ve světě neztratíme.
Má někdo podobnouo zkušenost? Nebo nějaké rady a tipy, na co si dát pozor? Odlet je plánovaný na září.
Díky a zdravím,
Eva, Honza a Natálka